مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته حسن انجام کار

سلام.
طبق قراردادی 10 میلیون تومان سفته برای حسن انجام کار به کارفرما تحویل دادم که بعد از گذشت 2 سال قرار بر استرداد آن در قرارداد ذکر شده است.
کارفرما از استرداد به صورت عادی امتناع میکند. آیا با ارسال دادخواست استرداد سفته امکان گرفتن این سفته را دارم؟

مهم*
در قرارداد به شماره سفته اشاره نشده و در خود برگه سفته به "حسن انجام کار" اشاره نشده و فقط در قرارداد مبلغ و تاریخ استرداد اشاره شده.

یک بند از قرارداد که مربوط به سفته است.

همکار موظف است همزمان با انعقاد قرارداد تضمیمنی معادل 10.000.000 ریال به صورت سفته با ظهر نویسی و امضای شخص ثالث معتبر تسلیم نماید. تضمین مذکور در صورت انجام مطلوب تعهدات کارمند که با تایید کارفرما رسیده باشد حداقل یک سال پس از انقضای مدت قرارداد کار مسترد میگردد.

من برگ حسن انجام کار تحویل دادم سرپرست های مجموعه امضا کرده اند اما یک نسخه بود که کپی از آن ندارم و تحویل بخش اداری شده است. بعید میدانم با اعلام شکایت از آن برگه توسط شرکت یاد شود.

با این حال من مبلغی هم بابت حقوق و 15 روز بیمه از کارفرما طلب دادم که احتمال میدهم با ارائه شکایت به اداره کار سفته های من را به اجرا بذارد. با این شرایط استرداد سفته قبل از شکایت بردن به اداره کار شدنی هست ؟
تشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه اثبات کنید که سفته ها بابت ضمانت حسن انجام کار بوده و کار به درستی انجام شده است میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی ،آنرا مسترد کنید و ایشان استحقاقی به مطالبه وجه سفته ندارد .
موفق باشید