مشاوره حقوقی رایگان - بخشش سهم الارث

با سلام.
پدرم که الان در قید حیات نیست یک باب منزل مسکونی دارد که خواهر مجرد من در اون منزل زندگی میکند. به علت شکایت یکی از خواهران من برای تقسیم ارث پدری و خواستار سهم شدن او، بقیه خواهر و برادر ها تصمیم گرفتند سهم خود را به خواهر خودشان ببخشند. آیا این خواهر مجرد میتواند پس از مدتی منزل را به کس دیگری ببخشد؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود وقتی بخشش اتفاق می افتد یعنی ایشان مالک مال است و هر کاری بخواهد می تواند انجام دهد حتی ببخش به ایتام

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه همه خواهران و برادران و ورثه متوفی سهم خود را به ایشان بخشیده باشند مانعی ندارد .
موفق باشید