مشاوره حقوقی رایگان - هزینه طلاق توافقی در مقابل دادن پسر 9سالم و بخشیدن مهریه و نفقه فزندم ماهی چقدر میذارند ایا دادگاه هم پولی

دادگاه برای درخواست مهریه خانوم که 600سکه تمام بهار و 20مثقال طلای 18عیار هست حکم داده که یک سکه تمام بهار و پیش پرداخت و سالی یک سکه و سه مثقال طلا باید پرداخت کنم من اعسار زدم به دادگاه تجدید نظر استان الان 4ماهه جواب نیومده و حکم اجراییه و نیم عشر دولتی اومده خانوم تقاضا داد که بچمو بده مهریه و نفقه رو میبخشم و من بیکار هستم فقط خانه ام را ماهی 300 دادم اجاره و با یارانه زندگی میکنم
میکنم دیسک گردن دارم و یک پسر سرباز دارم. چقدر دادگاه نفقه برا فرزندو تعیین میکنه ایا دادگاه هم از من پول میگیره ؟

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

بستگی به وضعیت مالی شما دارد حدود ماهی 1 میلیون تومان