مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادر بازنشسته به پسرش بعد از فوت میرسد

باسلام
من پسری 38ساله قیم قانونی و پرستار24ساعته مادرم هستم که بخاطر سکته شدید مغزی فلج و لال شده و خواهر بیوه ام از نگهداری او سرباز زده الان نزدیک دوسال است خودم نگهداری میکنم درچه شرایطی حقوق مادرم پس از مرگ به من که بیکارشده ام میرسد
لطفا این رو در نظرداشته باشید که من این دوسال و مابقی عمر مادرم که انشالله هزار سال باشد را تحت هیچ شرایطی فرصت کار که هیچ فرصت استحمام خودم را هم ندارم چون کوچکترین
لحظه ممکن است در این وضعیت بعلت از دست دادن بلع غذا و ناتوانی جابجا کردن خویش دچار خفگی و مرگش شود در این دوسال هزار بار در بغل خودم به تنهایی تونستم نگهش دارم و اینرو هم بگم که تقریبا یک ماه و نیم اول بیماری را پیش خواهر بیوه ام بود که بیشتر روزها رو در تخت ای سی یو و بیمارستان بوده و طی همین 15 روز که در خانه خواهرم بود وی با داشتن دو دختر بالای 20 سال که کمکش بودند
به من گفت علی توروخدا بیا مامان رو ببر پیش خودت منو بچه هامو دیوونه کرده حالا من بیکاری و گذر روزهای جوانیم فدای مادرم ولی اگر من سنم به بالای 50 سال رسید میتونم کارمو از سر بگیرم شما تو این مملکت نیستید که بمرد مجرد فشار خونی و ناراحتی قلبی کار میدهد واقعا یک جواب درشان انسانیت و سنت رسول گرامیمان بمن دهید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر به سما تعلق نمیگیرد مگر در صورت از افتادگی کلی سما و باز تحت شرایط خاص ممکن است