مشاوره حقوقی رایگان - روش نوشتن شکواییه بابت کلاهبرداری اینترنتی

یک تلویزیون در سایت ... دیدم و جهت خرید با شماره مورد نظر تماس گرفتم بعد از چند تماس من با ایشان و ایشان با من مجاب شدم که یک بیعانه به مبلغ 150 هزار تومان برای ایشان کارت به کارت کردم که تلویزیون را برام ارسال کنن و آدرس را برای ایشان فرستادم ولی بعد از چند ساعت که به تلفنم جواب نمیدادند تماس گرفته و با کلماتی بسیار رکیک تهدید کرده و حتی پیامکهایی رکیک نیز ارسال نموده و تهدید کردند اگر من شکایت کنم چون ادرس را دارند برای من و خانواده ام مشکل درست خواهند کرد؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اینجانب فلانی از آقا یا خانم فلانی یا ناشناس تحت عنوان .... شکایت دارم و شرح شکایت اینگونه که.....
و در پایان تقاضای شناسایی و تعقیب و مجازات مشارالیه به اتهام فوق الذکر را دارم