مشاوره حقوقی رایگان - حکم ناعادلانه تجدید نظر دادگاه استان کرمان

زمین به متراژ 40متر خریدار کردم سند دستی نداده تا فوت کرد در این چند سال زمین بین خانه صاحب ملک میباشد و آن را حصار کشی کردم پدران کار کردم تعمیرگاه پسرش شاکی شده چند بار حکم به نفع ما داد برای تجدید نظر دادگاه استان کرمان رفتم و همان قاضی شکایت را مورد قبول ندانست و گفت که برو وکیل بگیرید و به نفع ما بود بعد از چند روز دوباره حکم به نفع آنها داد کارشناسی دادگاه هم حکم به نفع ما داد برای پیگیری چه باید کرد شاهد هم دو نفر شهادت کار حصار کشی را در زمان زنده بودن آن را دادن به نفع ما چه باید کرد برای تعمیر حکم راهنمایی متشکرم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

جهت راهنمایی احتیاج به داشتن اطلاعات دقیق تر از جمله خواسته و متن دادنامه هاست