مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پیگیری قضایی خسارت مالی از خیانت در امانت

باسلام. یک فقره چک سفید امضا از من دست فردی واسه انجام کار مشخصی بوده ولی طرف میره بیستوپنج میلیون تومن مبلغ میزنه و توی بازار خرجش میکنه. با برگشت چک و شکایت دارنده چک به پرداخت چک محکوم شدم و با قبول اعسارم دارم ماهیانه این پول رو میدم. از شخصی که چکمو سفید بهش داده بودم با عنوان خیانت در امانت شکایت کردم ولی با پرسوجویی که کردم گفتن بعد از اینکه طرف رو تونستی محکوم کنی میتونی در یک پرونده دیگر ضرر مالی که بهت خورده رو پیگیری کنی، حالا بعد از حدود یک سال پیگیری پرونده خیانت در امانت، چند روز قبل حکمش صادر شد و طرف خیانتش اثبات و به سه ماه حبس هم محکوم شد،خواستم راهنمایی کنید الان واسه بیستوپنج ملیون تومنی که از جیبم بابت نامردیش رفته، با توجه به صدور حکم خیانت در امانت دقیقا باید چیکار کنم و چه درخواستی به محاکم قضایی بدم؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.دادخواست مطالبه مبلغ......بابت خسارت.....دادنامه روپیوست دادخواست کنید

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام در این خصوص شما میتوانید با استناد به رای کیفری دادخواست مطالبه ضرر و زیان به دادگاه حقوقی بدید.سپاس