مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام فرزند از شناسنامه مادر

سلام وقتتون بخیر یک سوال داشتم از خدمتتون،، من برای کفالت مادر برای سربازی اقدام کردم و مادرم به علت اینکه دو شوهر داشته و از شوهر اولش یک پسر داشته اما اون پسر از زمان تولد ازش جدا شده و هیچ ارتباطی با مادر بنده نداره و نداشته اما اسمش در شناسنامه مادر هست و من از شوهر دومش یک فرزند و خودم هستم و برای کفالت گفته شده باید اسمش از سیستم خارج شود و به ثبت احوال مراجعه کردم گفتن از دادگاه نامه بیار تا نامش خارج شود آیا امکانش هست لطفا بنده رو راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام
مادر شما قانونا و شرعا و طبیعتا مادر آن یکی فرزند هم بوده و این در گواهی تولدی که در بیمارستان صادر میشود درج شده و در اداره ثبت احوال ثبت شده و در شناسنامه ی فرزند هم نام مادر وجود دارد. حذف نام مادر به طور غیرقانونی جرم است. بنابراین راهی وجود ندارد