مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد رعب و وحشت

سلام دختری هستم 18ساله که نامزد کردم و خواهری دارم 21 ساله و خواهر دیگر 7 سال دارد . پدرم در خانه به همه ما زور میگوید و الان میخواد نذاره ما بریم سرکار، دیشب دعوا شد و پدرم شروع به خودزنی کرد و خواهر 7ساله من از وحشتی که ایجاد شده بود تا موقع خوابش گریه میکرد یکم اروم میشد ولی باز میزد زیر گریه
اگر مادر من بخواد طلاق بگیره چطور میتونه اقدام کنه که فرزند7ساله اش را به او بدهند
لطفا راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

فرزند 7 سال حضانت با پرداخت است مگر عدم صلاحیت پدر اثبات شود