مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

همسایه ما از داخل پارکینگ ساختمان که همیشه درب آن قفل است
یک دوچرخه 26 متعلق به فرزندم را دزدیده است.
کلید درب پارکینگ فقط در دست همسایگان آپارتمان ما است. بنابراین احتمال اینکه
یک دزد از بیرون ساختمان آمده باشد و آنرا برداشته باشد، صفر است.
اما در عوض یکی از همسایگان ما که با من دشمنی هم دارد، به احتمال 95 درصد دوچرخه را برداشته است.
انگیزه همسایه از این کار: یک بار نردبان خود را بطور سوری از داخل حیاط برداشت و جایی پنهان کرد.
بعد از چند روز آمد و آنرا به گردن من انداخت.
در نهایت به دادگاه شکایت کرد. و چون من بیگناه بودم و هیچ دلیلی نداشت، دادگاه پرونده را مختومه کرد.
الان به تلافی اینکه نتوانسته در دادگاه موفق شود، دوچرخه را دزدیده. سوال
حالا من باید چکار کنم و تحت چه قانونی از او شکایت کنم؟
آیا می توانم در دادگاه با توجه به سوابق من و شکایت او حق خود را بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

برای اثبات سرقت نیاز
بگواهی شاهد یا اقرار
سارق دارد