مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام و عرض ادب. من به مدت 2 سال با خانومی نامزد بودم و با هم زندگی میکردیم. بعد از بهم خوردن نامزدی و متارکه، بعد از گذشت 3 سال این خانم هنوز وسایل بنده را پس نمیدهند. آیا میتوانم طرح شکایت کنم؟ و اینکه آیا شکایت من از مصادیق خیانت در امانت هست یا خیر.

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام قصد شما از ابتدا امانت نبود می توانید از لحاظ حقوقی اقدام کنید