مشاوره حقوقی رایگان - شیربها

با عرض سلام و خسته نباشید اگر دختری در زمان نامزدی فوت کند آیا شیربها به خانواده ان دختر تعلق میگیرد و سوال دیگر طلاهایی که پسر برا دختر خریده و اکنون دست خانواده دختر است به چه کسی تعلق میگیرد پسر یا خانواده دختر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

1.خیر
2.اگر نامزدی بوده و عقدی صورت نگرفته میتوانید طلاها را بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر منظورتان از نامزدی ، قبل از عقد است ، خیر. شیربها به خانواده وی تعلق نمی گیرد.
اگر طلاها موجود باشد می توانید به طرفیت خانواده وی دادخواست استرداد هدایا بدهید