مشاوره حقوقی رایگان - انتقال بیمه از نیروهای مسلح به صندوق تأمین اجتماعی

سلام، بنده 19 سال سابقه بیمه نیروهای مسلح دارم، بصورت انتقال دائم به یکی از وزارتخانه های دولت رفته ام که بیمه آن تأمین اجتماعی است. با توجه به اینکه انتقال سوابق از نیروهای مسلح به بیمه تأمین اجتماعی بسیار هزینه دار است، آیا امکان دارد آن 19 سال سابقه بیمه ای در صندوق نیروهای مسلح باشد و بنده از محل کار جدیدم عضو صندوق تأمین اجتماعی شوم و در پایان خدمتم، یا سوابقم را از صندوق نیروهای مسلح و یا از تأمین اجتماعی به یکدیگر انتقال و تجمیع کنم. اگر امکان دارد نحوه محاسبه در پایان خدمت برای انتقال سوابق به هر صندوق بر اساس آخرین حکم‌ کارگزینی می باشد؟ با تشکر

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

به اداره تامین اجتماعی مراجعه وموضوع تجمیع بیمه رامطرح کنیدبرابرفرمولی که دارندمحاسبه واطلاعات دقیق راباتوجه به مدارکی که ارائه می نمایید به شماپاسخ می دهند