مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سابقه بیمه

با سلام دو سال سابقه بیمه تامین اجتماعی داشتم و با استخدام در نیروهای مسلح آنرا به خدمات درمانی انتقال دادم و حالا حدود دوازده سال سابقه دارم و میخواهم استعفا دهم. (نمی خواهم بازخرید شوم) آیا میتوانم این سابقه را مجدد به تامین اجتماعی انتقال دهم و بعد با خویش فرما آنرا ادامه دهم لطف بفرمایید من رو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان تجمیع سوابق بیمه ای وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید و 1420

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چه استعفا و چه بازخرید مشکل ندارد فقط باید سابقه بیمه را دریافت نکنی بلکه انتقال بدهی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چنین موضوعی بایستی از طریق ارگان مربوطه پیگیری شود؛ چه آنکه آیین‌ نامه . بخش نامه تعیین کننده است که می‌توانید سابقه خود را مجدد به تامین اجتماعی انتقال دهید یا انتقال ندهید؟!

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با تلفن گویا سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420