مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زنم

سلام مردی هستم سیو سه ساله حدود هشت ساله ازدواج کردیم همسرم رابطه سکس با یکی از اقواممون داشته قبلا به همسرم شک کرده بودم یه روز زمانی که من سر کار بودم همسرم از خونه بیرون رفته و به محل قرار با همون مرد در یه خونه خالی قرار میزاره خواهرم شک میکنه و همسرم رو تعقیب میکنه ولی بدبختانه همسرم از وجود خواهرم مطلع میشه و بر میگرده خونه بعدا از رو اسنپ گوشیش فهمیدم که چندین بار هست که اونجا میره حالا شاید باور نکنین من جوری با همسرم حرف زدم گفتم من میبخشمت هر چی هست به من بگو اینقدر رو مخش رفتم که باور کرد که کاریش ندارم الان دیگه واقعا صد در صد مطمئن هستم که رابطه داشته اونم نه یه بار دو بار رابطه داشته شایدم بیشتر الان میخوام شکایتش کنم اولا که چطوری میشه ثابتش کرد که رابطه داشته و اگه ثابت بشه جرمشون چیه من فقط میخوام طلاق بگیرم ایا مهریه بهش تعلق میگیره یا نه بچم بهم میدن یا نه در ضمن از اخرین رابطه نامشروعش تقریبا ده روزه میگذره

پاسخ ها :

رابطه نامشروع زن زنای زن شوهردار مهریه در صورت رابطه نامشروع زنا خیانت زن رابطه نامشروع مهریه