مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام بنده چند روز پیش یک خودرو 206 رو با یک بنده خدا معامله کردیم و چون امکان انتقاق کل پول ایشان وجود نداشت یک قرارداد دستی بین خودمون نوشتیم و ایشان دو میلیون تومن بیعانه از بنده گرفتن که صبح بریم و کل پول رو پرداخت و ماشین رو تحویل و مدارک رو هم بگیریم که ایشان صبح گفتن باید اول تعویض پلاک انجام بدیم بعد خودرو رو تحویل میدم و چون باید اینترنتی نوبت میگرفتیم دقیقا یک هفته ما رو الاف کردن و گفتن شما نوبت بگیر من میام و نوبت گرفتم با ایشون هماهنگ کردیم و صبح روز نوبت تعویض پلاک هم ما رو کشوندن جلو تعویض پلاک ولی نیومدن و معامله رو بهم زدن و میگن پولی که هفته گذشته بیعانه دادی رو بهت برمیگردونم و ماشینمو نمیدم چون ما هیچ ضرر و زیانی هم تعیین نکرده بودیم داخل قرارداد حالا من میتونم از ایشون شکایت کنم که یک هفته مول بیعانه رو ندادن و الان معامله رو بهم زدن

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . اگر مبایعه نامه نوشتید میتونید الزام فروشنده را به تحویل خودرو و انتقال سند بخواهید و اگر نه نمیشه 2 تومن را طلب کنید چون از نظر قانونی شما ماشین خریدید و ایشان هم فروخته مگر از پیامهایی که داده معلوم شود که ایشان معامله را فسخ کرده و شما هم قبول کردید حالا ایشان 2 تومن را بدهکار میشه.