مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پمپ اب

سلام من ساکن طبقه اول از یه اپارتمان 5طبقه هستم ، مالک طبقه پنجم چون پارکینگ اختصاصی داره و با دیوار از سایر پارکینگ ها جداست این اقدام به گذاشتن پمپ اب دقیقا زیر اتاق خواب ما کرده است، ایا میشه از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

مریم یزدانی

سرکار خانم مریم یزدانی :

چنانچه خسارت به اتاق شما وارد شده باشد بر حسب مبلغ خسارت وارد در دادگاه یا شورا میتوانید طرح دعوی کنید