مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشید .

بنده در روز چهار عید ساعت 9 شب سمت چپ خودم یعنی سمت راننده چسبیده بوده بعد جدول . پارک کامل کرده بودم. نشسته بودم رو صندلی شاگرد درب باز گذاشته بودم .
اگه قرار ماشین یا چیزی قرار بود به درب خودرو برخورد کنه باید از روبرو بیاد .چون من خلاف پارک کرده بودم جلوی خونه.
یه آن یه موتوری که سند نداره هیچی نداره با سرعت بالا از سمت پشت یعنی اون باید سمت راست خودش میرفت سمت راست جاده رو میرفت ولی انحراف به چپ میاد میزنه درب من میکنه خودشم 30متر تقریبا کشیده میشه .
مقصر اول طبق کروکی راهنمایی رانندگی 100 درصد موتور شناخته شد.
همون دهم فروردین ما میشنویم که میخوان اعتراض بزنن .
کارشناس سه نفره تاریخ 20 برج 2 با بنده تماس میگیرن که بیا سر صحنه تصادف بنده تو راه رفتن رادیات ماشین میترکه که باعث میشه نرسم به وقت معین.
تماس میگیرم با کارشناس سه نفره اعلام میکنم که گفتن اشکال نداره ما کارمون انجام میدیم .حتی یک روز بعدش به من زنگ زدن گفتن توضیح بده پیام بنویس برامون بفرست ..حتی گفتن ما نظزمون همون رای اولیه ولی میخوایم یه تحقیق کنیم حقی پایمال نشه.
الان دیروز رفتم مقصر زدن 50 درصد راننده پراید 50 درصد موتور.
تو شورا حل اختلاف گفتن بی احتیاطی کردی درب ماشینت باز بوده.
کفتم اگه قرار کسی به من بزن از جلو میزنه .شما از خیابون رد میشی اول سمت چپ نگاه میکنی بعد راست.
گفتن نه بی احتیاطی کردی.
گفتم والله شنیدیم و دیدیم که قانون راهنمایی میگه شما در داری باز میکنی حواست باشه کسی نزنه . یعنی یهویی باز کنی مقصری ولی من یه پام بیرون بوده من یه رب نیم ساعت نشسته بودم.
تروخدا کمکم کنید ...
من امضا زدم که اعتراضی ندارم ولی حالم بده انگار دارن حقم میخورن .
طرف نه گواهینانه داره نه سند نه بیمه.

پاسخ ها :

مهران فیض‌آبادی

جناب آقای مهران فیض‌آبادی :

با سلام
وقتی شما امضا کردید به نظر کارشناس اعتراض ندارید دیگه امکان اعتراض به نظر کارشناس رو ندارید و باید نصف خسارت رو پرداخت کنید. البته باید این ایراد رو مطرح کنید که خسارت به موتور فقط به صاحب موتور پرداخت میشه. و اگر شما دادخواست داده باشید نصف خسارت رو به شما پرداخت میکنن