مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام وقتتون بخیر....حدود 3 ماه پیش از جلوی مغازه داییم رد میشد که متوجه درگیری لفظی بین خودش و پسرش با پسرخالم شدم اونا پسرخالم رو با چاقو زدن و وقتی افتاد زمین با لگد میزدنش برا میانجی گری رفتم جلو ولی پسر داییم با چاقو زد منو حالا داییم علیه منم شکایت کرده که رفتم تو مغازش درگیر شدم و تهمت و افترا بهش زدم در صورتی ک اینجوری نیس و اظهارات شهودمم هس به علاوه پزشک قانونی هم رفتم و ضربه با جسم سخت تایید شده ایا داییم میتونه چیزی بر علیه من اثبات کنه و حکم من چیه؟ممکنه بر اساس شکایت داییم منو بازداشت کنه قاضی؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر کس برای اثبات ادعایش دلیل باید داشته باشد. دلایل از جمله فیلم دوربین یا شهادت شهود می باشد