مشاوره حقوقی رایگان - مراحل طلاق در صورتیکه ثبت طلاق توافقی در سامانه تصمیم انجام شده و حق طلاق زوجه داره چگونه است ؟

سلام من حق طلاق دارم ولی در سامانه تصمیم طلاق توافقی ثبت کردم و مشاوره رفتیم ولی برگه عدم سازش امضا نشده حال همسرم میگه امضا میکنم ولی دادگاه نمیام برو حق طلاق داری وکیل بگیر بنده هزینه وکیل ندارم چه اقدامی باید بکنم که بیان و امضا کنن دادگاه و محضر ؟ و اینکه اگه نیان برای گرفتن طلاق بواسطه حق طلاق که دارم باید از اول سامانه تصمیم ثبت نام کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
حق طلاق ندارید وکالت در طلاق دارید، خدمت شما عرض کنم راهی جز اخذ وکیل از جانب همسرتان را ندارید با چند نفر از همکاران بنده جهت حق الوکاله صحبت نمایید.