مشاوره حقوقی رایگان - خرید مسکن

باسلام و ادب. ببخشید من یک واحد آپارتمان خریدم بعد ما در دفترخانه وکالت به اسم خودم زدم چون هنوز سند آماده نشده بود و مبلغ معامله رو کامل پرداخت کردم فقط حدود سه میلیون چک چند روز آینده رو بهشون دادم که قرار شد فرداش بیان یک مبایعه نامه بنویسن اگرم هم بدهی قسط موقع دارند پرداخت کنن بعد چک رو بگیرن بعد از چند رو از طرف تعاونی سازنده یک نامه آمد که نوشته بود چون تعاونی در حال صدور سند می باشد نسبت به تسویه حساب اقدام نمایید بعد مراجعه به تعاونی فهمیدیم که این فروشنده نزدیک چهار میلیون بدهکار هستند و پول کنتور آب رو ندادن و یک قسط معوقه دارن بعد چند بار تماس گرفتن گفتن میایم درستش میکنیم منم گفتم بیاید این مشکل رو درست کنید بعد برید چک رو بگیرید ولی حالا جوابم رو نمیدن و چک اینجانب رو هم برگشت دادن حالا من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر قراردادی دارید باید مطالعه شود تا بتوانم راهنمایی کنم

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید مطالبه بدهی از شو را درخواست کنید یا تقابل روی پرونده چک زده شود