مشاوره حقوقی رایگان - تعرفه دستمزد مهندس ناظر ساختمان

کار ساختمانی ما خیلی طول کشیده
از سال 90 شروع به کار کردیم و کار به دلیل مشکل مالی متوقف شد تا سال 97 که شروع دوباره کردیم و با مهندس ناظر توافق کردیم و پول این چند سال پرداخت کردیم و قرار شد که تا 99 کار تمام شود
ولی امسال تموم شد
میخواستم ببینم این یک سال باید مابه اتفاوت دستمزد پرداخت بشه یا کل دستمزد یک سال ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق توافق دو طرفه. مگر اینکه علت تاخیر و موانع عمدی بوده باشد و مقصر پیمانکار باشد

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بستگی به توافق طرفین دارد.

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بستگی به توافق شما و مهندس ناظر دارد.