مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی از رای بدوی بدون دلیل

اینجانب در دادخواست تعدیل مهریه طی رای دادگاه هر هفت ماه یک سکه گشتم تجدید نظر خواه طی دادخواست تجدید نظر خواهی اعلام کرده به رای اعتراض داشته و لایحه آنرا متعاقبا ارایه خواهد کرد با توجه به اینکه اگر قبلا اعلام می کرد در مقام تبادل لوایح می توانم از خود دفاع کنم حال به جهت بعد مسافت و بیماری اینجانب که توان مسافرت برای اطلاع از لایحه را ندارم و چون تجدید نظر خواه به آن امر واقف میاد قطعا دروغ خواهد نوشت و دفاع از آن مقدور نیست حال چه کنم؟
آیا این کار قانونی است؟

پاسخ ها :

وحید دانشگری

جناب آقای وحید دانشگری :

سلام و درود بر شما
زمانیکه دادخواست تجدیدنظر در فرجه معینه قانونی تنظیم می شود بایستی کلیه مدارک و مستندات پیوست شود تا طرف دوم در مرحله تبادل لوایح به آنها پاسخ دهد . چنانچه غیر از این باشد ، دادگاه تجدیدنظر در خصوص اخذ مدارک متعاقب تجدیدنظرخواهی مواجه با تکلیف نبوده و در صورت پذیرش ، تخلف انتظامی محسوب می گردد .
شایان ذکر است چنانچه جلسه ای در دادگاه تجدیدنظر برگزار شود که طرف دوم بعد از ارایه لایحه ، درخواست تقدیم لایحه تکمیلی نماید ایرادی به نظر نمی رسد ولیکن در قبال آن لایحه تکمیلی نیز بایستی دفاع از طرف شما صورت بگیرد تا اصل تناظر رعایت شود .