مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت

سلام ..بنده متولد سال 40 میباشم. از سال 73 بطور مرتب بیمه خود را رد کرده ام، گرچه چند ماهی بین انها فاصله بوده ولی با احتساب خود بیمه حدود 27 سال و 6 ماه محسوب کرده اند، بنده از همان سال 73 بعنوان سرپرست معدن (یکسال) ، بعد بعنوان کارمند کارخانه سنگبری، البته سرپرست شیفت کنترل (10 سال ) و بعد بعنوان مسیول فنی معدن (15 سال ) و 2 سال سربازی هم به ان اضافه شده. در صورتیکه در سنگبری بعضی مواقع بعنوان مسیول کنترل خط تا 10 روز هم انجا میماندیم، ولی چون بعنوان کارمند ذکر شده ظاهرا مقبول اقایان نیست و در زمان مسئول فنی معدن هم بعنوان تمام وقت محسوب شدیم تا بتوانیم پایه و رتبه نظام مهندسی بگیریم. گرچه من تا چند ماه دیگر با سن 60 سال بازنشسته میشوم ولی تنها یکسالی که بین بیمه ام فاصله افتاد مقصر خود تامین اجتماعی بود که مجبور شدم تا امدن سوابق صبر کنم و در حال حاضر هم بعنوان بیمه اختیاری یکسالی است که باید حداقل حقوق رد کنم گرچه سرپرست معدن خودم هستم .... لطفا راهنمایی بفرمایید با وضعیت دیسک کمر که واقعا برایم کار کردن بسیار دشوار شده چه کنم. ممنون

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بنا به درخواست شما در سایت دادراه لطفا جهت یک مشاوره حقوقی دقیق تر ، درخواست مشاوره تلفنی نمائید یا به واتساب بنده به شماره 09393050039 پیام دهید. تا بهترین و مناسب ترین راهکارهای قانونی به شما ارائه شود. با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری