مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو که مدارکش بنام مرحومه چگونه است

بنده سال نود و یک ماشینی خریده ام که پولشو دستی به فروشنده دادم و بهش گفتم این برادرم که همراهمه کلیه مدارکش و انتقال سندشو بنام ایشون بزن من دارم میرم سرکارم. متاسفانه سال نود پنج برادرم فوت شد زنش از روی دشمنی ماشینی که بنام شوهرش بود توقیف کرد برای مهریه. الان یکساله توقیفه من هیچ مدرکی ندارم فقط از اولین استارت تا زمان توقیف در تصرف من بوده پدر مادرم که ورثه هستن نیز قسم میخورن صدها شاهدم دارم که بنده ماشین خریدم فقط بنام مرحومه. برگ جریمه ها و بیمه نامه ها ارز اول تاکنون بنام منه. پرونده رفت تجدید نظر که تجدید نظر پرونده جهت رسیدگی داده شورا حل اختلاف ... حال چه کنم اثبات مالکیت کنم؟

پاسخ ها :

وحید دانشگری

جناب آقای وحید دانشگری :

سلام و درود بر شما
ورثه متوفی می توانند اعتراض ثالث اجرایی بکنند بر علیه فروشنده و توقیف کننده و تمامی مدارک و شواهد و ادله خودشون رو به دادگاه تسلیم کنند . دادگاه وقت رسیدگی تعیین خواهد کرد .معترضین ثالث می توانند در آن جلسه با اثبات این موضوع ، حکم به رفع توقیف گرفته و خودرو اشعاری را وفق رای اصداری تصاحب کنند .
در غیر اینصورت و نداشتن ادله کافی یا عدم قناعت وجدانی محکمه ، شما می توانید بر علیه آن شخص که پول را دریافت کرده است وفق ماده 265 قانون مدنی ، استرداد مبلغ اعطایی را بخواهید . اثبات این موضوع در صورت نداشتن ادله بسیار سخت است ولی می توانید در دادخواست خود که در شق دوم عرض کردم ، سوگند را جزو ادله خود بیاورید .
ادله شما : سند مبایعه نامه ( در صورت وجود ) شهادت شهود سوگند