مشاوره حقوقی رایگان - اسقاط حق حبس و اثبات تمکین

با سلام و احترام، در دوران عقد هستیم متاسفانه بعد از 6 ماه به مشکل خوردیم و همسرم مهرش رو گذاشته اجرا (عندالمطالبه است) من از همون اول عقد ماهیانه مبلغی رو بعنوان نفقه میزدم براشون، و همکنون یک منزل مسکونی بهمراه اثاثیه زندگی در حد عرف تهیه کردم و دادخواست الزام به تمکین دادم، همسرم در دوران عقد (حدود 5 ماه پیش) از من تمکین خاص داشته ولی رابطه زناشویی مون منجر به ازاله بکارت نشده (کلا از جلو دخول نداشتیم) اگر همسرم بخواد به دروغ رابطه مونو انکار کنه تکلیف چیست؟ یعنی ممکنه با انکار رابطه ای که حدود 5 ماه قبل با هم داشتیم همه تلاش های من برای الزام به تمکین ایشون بی نتیجه بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بله همسر شما میتوانند از حق حبس استفاده کنند مگر اینکه شما خلاف این موضوع را ثابت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به وجود رابطه زوجه باید از شما تمکین نماید ورابطه زناشویی محقق شده
جهت توضسحات بیشتر وراهکار مناسب قانونی پیشنهاد میشود از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع رو ارجاع میدن پزشکی قانونی اگر تشخیص بده تمکین خاص داشته نمی تواند به حق حبس استناد کند.