مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه برای تعویض پلاک توسط فروشنده

سلام. من حدود دو سال پیش ماشین پرایدی خریداری کردم و فروشنده گفت نیاز به کارشناسی نیست و ماشین سالم هست اما بعد از خرید ماشین متوجه شدم ماشین ایراداتی دارد اما تلفن فروشنده در دسترس نبود و به آدرسی که داده بود مراجعه کردم نبودند و بعد از 48 ساعت جواب داد که گفت کوه بودم و از مبلغ ماشین 500 هزار موند که قرار شد بعد از تعویض پلاک بدهم اما چون ماشین خیلی خراب شد نتونستم تعویض پلاک کنم. فروشنده زمان فروش گفت کارت ماشین نیومده اما بعد که استعلام گرفتم کارت رو گرفته بود و کارت سوخت من هم باطل کرد و مجدد برای خود گرفته بود. الان بعد از دو سال میگوید باید به من دو تومن بدهی تا تعویض پلاک کنم. در صورتی که دو سال سهمیه بنزین من رو استفاده کرده است و فقط از مبلغ ماشین 500 هزار مونده است. چطوری میتونم کارت ماشین و کارت سوخت رو بگیرم یا تعویض پلاک کنم ؟ اصلا با چنین آدمی چه باید کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
دادخولست الزام به تنظیم سند رسمی دهید