مشاوره حقوقی رایگان - امضای چک

از شخصی یک چک دارم که امضا و خط خودش نیست. ولی صاحب حساب خودش هست. یک نفر تو بنگاه براش نوشته متن چک رو و یه امضا الکی زده. بهش گفته اگه برد بانک بگو چکم سرقت شده و امضا من نیست. اینطوری پول بهش نمیدنو دستش به جایی بند نیست. بعد برو به‌ جرم سرقت ازش شکایت کن.

میخواستم بپرسم واقعا قوانین به همین شکله؟؟؟
البته ایشون چند پیامک هم داده دال بر این که بدهکاره این مبلغ رو و این که چک بمن داده

پاسخ ها :

زینب کاظمیان بابلی

سرکار خانم زینب کاظمیان بابلی :

سلام. نخیر، ادعای جعل توسط کارشناس رسمی دادگستری بررسی میشود و اعلام سرقتی برای ایشان مسئولیت دارد . برای مشاوره بیشتر با واتساپ منشی 09308912951 هماهنگ فرمایید.