مشاوره حقوقی رایگان - نمونه امضاء

باسلام خدمت استادان گرامی :
بنده یک فقره چک بدون هیچ معامله ای به دست یه آقایی برای کاری دادم به مبلغ صد میلیون بعد ایشون 9٫20موعد چک بود بردند بانک گفتن که به خاطر مغایرت امضا بهش پرداخت نکردند.بعد اون آقا زنگ زد کلی فحش بارمون کرد وتهدید کرد که اگر صد میلیون دیگر خرج کرده باید به حقش برسه.درصورتی که بنده هیچ گونه مغایرتی نمی‌بینم هرچند در موقع نوشتن چک تاریخش قلم خوردگی داشت پشت چک هم دوتا امضا کردم.من کلا یک نوع امضادارم.درضمن چند بار هم گفتم که چک رو براتون عوض میکنم که خیالتون راحت باشه.ایشون گفتند شما کلاه بردارید وازین حرفا.الان از شما بزرگواران این سوال رو دارم که این آقا چه کاری می‌تونه انجام بده؟
آیا برای بنده درد سر ساز میشه یانه؟
ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال شما خیلی کلی می باشد و نیازمند گفتگو بهتر است تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید تمام مبلغ چک را وجه نقد در حساب خود داشته باشید تا

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هرادعایی کنه باید ثابت کنه. تنها فعلا وصول چک و میتونه اقامه کنه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام بهتر است ب عنوان صاحب چک.ب بانک مراجعه و علت را جویا شوید ولی در صورتی ک در مبلغ چک مشکلی ندارید ب جهت پرداخت. و حاضر ب تعویض چک هستید. جای نگرانی نیست. در صورت شکایت شخص مورد نظر شما میتوانید حاضرشده و به ایراد بانک استناد کنید و امادگی خود جهت تعویض چک یا پرداخت مبلغ را اعلام نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر مبلغ چک در حساب موجود است خیر اظهارنامه ای در خصوص تعویض چک و ... ارسال دارید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر واقعا مدیون هستید به اتفاق یکدیگر به بانک بروید و موضوع را حل کنید در غیر اینصورت طبق قانون صدور چک مرتکب جرن صدور چک بلامحل شده اید ولی کلاهبرداری محسوب نمی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چک رو برگشت بزنه و شکایت کیفری و مطالبه حقوقی امکان دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

گواهی عدم پرداخت صادر می شود و وجه چک از طریق دادگاه قابل مطالبه است بعلاوه خسارات تاخیر تادیه