مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه پس از قرار موقوفی تعقیب

با سلام و احترام
بنده چند وقت پیش با پسرعموهام درگیری فیزیکی داشتم. با فیش حقوقی آزاد شدیم. جرممون نزاع دسته جمعی اعلام شد. همه رضایت دادیم و بار اولمون هم بود. قرار نهایی که برامون صادر شد مبنی بر قرار موقوفی تعقیب بود. اما امروز اینبار ابلاغیه اومده برای حضور در دادگاه میشه لطف کنید بگین این ابلاغیه برای چیه با توجه به قرار موقوفی تعقیب؟ خیلی ممنون

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

در ابلاغیه علت حضور قید میشه احتمالا این ابلاغ ارتباطی با نزاع دسته جمعی نخواهد داشا