مشاوره حقوقی رایگان - تمکین زوجه

با سلام
امروز اولین جلسه الزام تمکین برگزار شد در کمال ناباوری زوجه گفت در صورتی که وسایل منزل تهیه شود تمکین میکنم حال سوال بنده این است
اگه وسایل تهیه کنم و مورد تایید کارشناس قرار بگیرد بعد زوجه میتواند تمکین نکند (قصد ایشان اذیت بنده میباشد)
بنده در این صورت میتوانم چکار کنم؟

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

سلام بله ایشون میتونن در صورت تامین وسایل زندگی هم تمکین نکنند ولی در اون صورت قانون برای شما راهکار هایی دارد که عدم تعلق نفقه به زوجه و اجازه ازدواج مجدد به زوج میباشد