مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی در چک برگشتی

سلام و ادب
پس از بیست روز از زمان رای قاضی، ابلاغیه اومده که برای واخواهی علیه بنده در فلان تاریخ در شورای حل اختلاف حاضر شوم. سوال بنده این هست که آیا خوانده پرونده درخواست واخواهی کرده است یا اینکه بصورت روتین این کار باید انجام شود. چون رای قاضی علیه خوانده پرونده محرز شناخته شده است.
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

سلام چناچه رای بصورت غیابی صادر شود خوانده 20 روز پس از ابلاغ واقعی رای مهلت واخواهی دارد