مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده ملک

سلام من با خانمم سه دانگ سه دانگ شریک هستیم و دستور فروش گرفته الان بدهی بانک داره مزایده نمیره حالا من سهمم رو می خواهم بفروشم کسی میتونه برام بفروشه قیمت **پایین میدم**

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام و عرض ادب
اگر بابت مطالبه مهریه یا سایر دیون اقدام کرده باشد نمی توانید و در صورت فروش همسر شما می توانید شکات معامله صوری به قصد فرار از دین مطرح نماید که دارای مجازات حبس، جزای نقدی یا شلاق می باشد. همچنین ممکن است به اتهام مداخله در اموال توقیفی شکایت نمایند.