مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه الکترونیکی

با سلام و سپاس.
دو سوال دارم
1_ ملکی در شهر دیگری است امکان رفتن به آن شهر هم نیست. آیا میتوان وکالت نامه الکترونیکی به وکیلی بدهد و آن وکیل آن ملک را بفروشد؟
2_ برای دادن وکالت نامه الکترونیکی به وکیل، امضای حضوری لازم است و یا همه کار ها اینترنتی است؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام وکالتنامه وکیل جهت طرح دعاوی در دادگاه و...است و برای وکالتنامه خرید و فروش املاک و این امور باید وکالت محضری داده شود