مشاوره حقوقی رایگان - زمین تفکیکی

با احترام
من یک قطعه زمین تفکیکی در سال 98 خریداری نمودم که دورتادور دیوار هست و آخرین پلاک سمت راست کوچه هشت متری واقع شده و از غرب دارای 11 متر بر به کوچه 8 متری هست. مالک اصلی زمین یک قطعه دیگر انتهای کوچه دارد. حالا از انتهای کوچه یک متر به سمت داخل کوچه آمده است و مدعی شده که ما در مبایعه نامه اشتباه کردیم و بر از داخل 11 متر هست و از بیرون کوچه 10 متر می باشد. حال زمین را فروخته و خریدار یک و نیم متر آمده داخل کوچه و دید مارا کور کرده. آیا این غش در معامله هست. البته من از مالک اصلی نخریدم و پنج دست چرخیده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قرارداد می توانید طرح دعوا کنید و ادعای خریدار قانونی نیست.
جهت توضیحات بیشتر بهتر است به صورت تلفنی مشاوره بگیرید