مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعد

باسلام بنده 25سالمه 1سال. با دوس دخترم پشت گوشی بودم چن شهر فاصله داشتیم بعد وارد خانه شدم با رضایت مادرش و در دوران 1سال رابطه مقعد با دختر و با رضایت کامل
را داشتم بدون ان که مرد بفهمد زن من رابه خانه میبرد و‌ با دختر تو اتاق بودیم بعد صیغه محرمیت خاندیم و بعد گذشت یه مدت دختر پشیمان است و از من خوشش نمی اید و‌ میخواهد شکایت کند حکم ان چیست ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه موضوع از مصادیق روابط نامشروع تشخیص داده شود ،جزای نقدی یا شلاق ، اما اگر تجاوز به عنف تشخیص داده شود ، مجازات سنگینی دارد .
موفق باشید