مشاوره حقوقی رایگان - هبه زمین

با سلام. پدر بزرگم حدود40 سال پیش زمینی که در آن آسیاب آبی قدیمی احداث بوده به پدرم می دهد تا آسیاب را تخریب و خانه احداث نماید. پدرم همین کار را می کند و من از بچگی که حدود 35 سالم است به همراه پدر و مادرم در آن خانه احداثی زندگی می کنیم. و حال که پدر بزرگ و مادر بزرگم فوت کرده اند ورثه افتاده اند دنبال زمین این خانه و ما چون سند و نوشته ای نداریم ما را تهدید به تخلیه و گرفتن زمین می کنند. حال از شما بزرگواران راهنمایی خواستم. وسوالم این است که اولا پدرم اجازه خراب کردن آسیاب و بعد ساخت خانه و بعد هم اجازه 40 سال زندگی و بالاخص در زمان حیات پدر بزرگم را داشته؛ اثبات مالکیت ایشان و قطعیت هبه را نمیدهد. لطفا راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر هبه نامه ندارید باید بتوانید با دلایل و مدارک هبه را اثبات کنید در غیر این صورت ورثه می‌تواند رفع تصرف و اجرت المثل ایام تصرف شما را از دادگاه درخواست کند