مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر

سلام وقتتون بخیر
خانم 88ساله که از 5ساله پیش با تشخیص آلزایمر قرص پیشگیری میخوره اگه قرص نخوره حواس‌پرت میشه اما با خوردن قرص سطح آگاهی در این حد است:
همه اطرافیان و کامل میشناسه
اتفاقاتی که در و یا ماه‌های اخیر اتفاق افتاده به طور ناگهانی فراموش میکنه وقتی تذکر می‌دهیم به یاد میاره گاهی اوقات اسم بعضی اشخاص در زمان کوتاه فراموش میکنه وابستگی شدید به یکی از فرزندان دارد. باخود در تنهایی بلند صحبت می‌کند مثل اینکه در حال صحبت باشخصی است.
هر دوگوش به شدت سنگین و دچار عارضه ی پیرگوشی است و بدون سمعک ناشنواست و سواد ندارد.
آیا چنین شخصی قادر به فروش اموال یاواگذاری متعلق به خودمی باشد؟ درصورت رجوع به دادگاه با این مشخصات امکان صدور حکم حجر است یا خیر؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت حجر با اطلاع دادگاه نسبت به ضم امین اقدام گردد