مشاوره حقوقی رایگان - فروش شماره مجازی امریکا

سلام خسته نباشید
برنامه هایی هستند که شماره های مجازی امریکا در اختیار کاربران قرار میدهند و این شماره ها متعلق به شخص خاصی نیستند با این وجود بین پاسخ ها دیدم که گفته شده فروش شماره مجازی جرم است؟
ایا استناد شما ماده 25 قانون جرایم رایانه ای بند ب هست؟
اگه استنادتون اینه اول اینکه این شماره ها متعلق به شخص خاصی نیست و ثانیا اگه کسی که شماره موقتا در دسترسش هست تایید دو مرحله ای تلگرام رو فعال کرده باشه کس دیگه ایی نمی تونه به پیام ها و مخاطبین اون شخص دسترسی داشه باشه
و در اخر کسانی که برای فروش این شماره رو میسازن دسترسی مخاطبینشون رو به تلگرام نمیدن و یه تلگرام خالی رو میفروشن به کسانی که خدمات تلگرام رو ارائه میدن مثل ربات های سین و ممبر تلگرام

پس یه بار دیگه می پرسم ایا فروش شماره مجازی اگه به قصد ارائه خدمات تلگرام و نه سواستفاده های احتمالی باشه بازم جرم هست؟
به استناد کدوم ماده؟

پاسخ ها :

فروش شماره مجازی شماره مجازی