مشاوره حقوقی رایگان - فروخته شدن آپارتمان پیش خرید به 2 نفر

با سلام بنده آپارتمانی را از یک نفر که خودش پیش خرید کرده بود خریدم بدلیل عدم تحویل از سوی سازنده فروشنده بنده (بدلیل اختلاف با سازنده) از سازنده شکایت و رای بدوی و تجدید نظر به نفع ایشان شد وقتی آپارتمان توسط اجرای احکام می خواست تحویل شود دیدیم یک نفر با وسایل داخل ملک است و ادعای خرید از سازنده را دارد البته مبایعه نامه دستی دارد (که شاید صوری باشد به تاریخ 2 سال قبل تر از فروشنده بنده) ولی فروشنده بنده مبایعه نامه دستی و دوباره با کد رهگیری دارد. دادگاه دادخواست توقف اجرای حکم و اجرای ثالث خریدار دوم را رد و حالا ایشان در دادگاه تجدید نظر دوباره شکایت کرده. حالا می خواستم بدانم اگر یک زمانی دادگاه مدارک خریدار دوم را بپذیرد بنده از فروشنده خودم به قیمت روز می توانم مطالبه وجه کنم یا به همان قیمت داخل مبایعه نامه خسارت باید بگیرم؟ (در مبایعه نامه برای متراژ کمتر و یا بیشتر قید شد به قیمت همانروز معامله) متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر معلوم شود فروشنده به شما مال غیر فروخته می توانید با شکایت فروش مال غیر ثمن معامله را به نرخ روز دریافت کنید.

هانیه سادات حسینی لر

هانیه سادات حسینی لر :

استان :

با سلام، پاسخ به چنین سوالاتی، بدون مطالعه دقیق پرونده، پاسخ دقیقی نخواهد بود، لطفاً با تمام مستندات به دفتر یکی از همکاران مراجعه بفرمایید.
اما بطور کلی، هر گونه معامله که پس از قرارداد بیع شما، منعقد شده محکوم به رد است و شما میتوانید از متصرف فعلی شکایت کنید