مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان به دو نفر پیش فروش

سلام یک ماه پیش یک واحد آپارتمان از شخصی که پیش خرید کرده بود خریدم طبق قولنامه قبلی, قولنامه ای تو بنگاه تنظیم شد و مالک زمین و سازنده هم به عنوان شهود امضا کردن. ولی متاسفانه موقع تحویل متوجه شدم شخصی به واحد من بنر زده که صاحب واحد می باشد و در را قفل زده است من کل مبلغ رو پرداخت کردم و مبلغی نیز چک نزد فروشنده دارم که هنوز موعدش نرسیده. خواهش میکنم راهنمایی کنید که من چیکار کنم.
صاحب ملک میگه این شخص مشکل مالی با ایشون داره و مشکل رو حل میکنه و واحد رو تحویل میده ولی از اونجایی که شخصی بد قول و دروغ گو هستش میترسم اسباب بریزن داخل واحد و تصرفش کنن. و زمان رو از دست بدم. در ضمن ساختمان نو ساز و هنوز سند آماده نشده فقط تنها مدرک شهود و قولنامه املاک هست که همه امضا و اثر انگشت زدن.

پاسخ ها :

پیش فروش آپارتمان به دو نفر پیش فروش آپارتمان