مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان پیش فروش به دو نفر

سلام
من بک واحد اپارتمان پیش فروش خریداری کردم و 900 میلیون تومان پرداخت کرده ام بعد از چند ماه یک نفر اومد و گفت این ملک که شما خریدی مال من است به این صورت که این شخص قبل از من خانه را پیش فروشی خریده بوده و مالک نتوانسته تحویل بدهد و دوباره ملک را به خود مالک میفروشد 200 میلیون وجه نقد دریافت میکند با دو فقره چک و در قوالنامه قید میکند هر کدام از چک ها پاس نشود قولنامه فسخ میشود.در نهایت چک ها که پاس نمیشود و شخص دوبار چک ها را تمدید میکند چک ها 20 روز بعد از عقد قرارداد من به مدت چند ماه جلوتر تمدید میشود و در موعد چک ها چک ها برگشت میخورد و این شخص دادگاه میرود و دادگاه معامله را به خاطر پاس نشدن چک ها فسخ میکند و شخص این موضوع که من هم این خانه را از مالک خریده ام به دادگاه هیچ چیزی اعلام نکرده است و رای را به نفع خود گرفته است.
من میخوام بدونم که با این اوصاف چه کسی مالک ملک میشود و باید چکار کنم؟
از یک وکیل پرسیدم گفت معامله اون ها وقتی فسخ میشه که فسخ قرارداد شون قبل از عقد قرارداد من باشه ینی اون شخص باید قبل از من میرفته دادگاه حکم فسخ رو میگرفته تا در اینصورت معامله من باطل بشه و اون صاحب ملک شود
لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

پرسشگر :

چه توضیح بیشتری لازم است که بگویم

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فسخ قرارداد قبلی می بایست قبل از معامله شما با مالک‌باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به حکم دادگاه بعنوان اعتراض ثالث شکایت کنید تا رسیدگی مجدد انجام بشود ولی مهم نیست که فسخ قرارداد چه زمانی بوده است مهم این است که آیا در قرارداد شان امکان فسخ وجود داشته یا نه اگر امکان وجود داشته میتواند اعمال کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده را خواندم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت عنوان معترض ثالث اقدام نمایید