مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

پارسال به جرم خیانت در امانت که وجه کارت به کارت بوده به یک سال حبس محکوم شدم. حبسم زمستان1400تمام میشه و حدود دو ماه رای باز شدم. امروز برام پیامک بود مبنی به همین پرونده مطالب وجه داشتن که رسیدگی 11خرداد 1400است. خواستم بدونم جلسه اول رای قطعی میدن یا نه؟ و از اون مبلغ مقداری توسط دوستم به حساب شاکی برگشت داده شده که شاکی میگه چنین چیزی نیست! ایا میتونم جلسه اول حقوقی دوستم که مبلغ 86میلیون تومان به حساب شاکیم برگشت داده ببرم نزد دادگاه؟؟ نظر اساتید چه است؟
یا جلسه اول دادگاه اعسار خودمو ببندم و تقدیم دادگاه کنم؟؟؟

پاسخ ها :

صحيفه  حيدري

صحيفه حيدري :

با سلام جلسه اول رسیدگی منجر به رای قابل تجدیدنظر می شود و رای قطعی صادر نمی شود در مورد ادعای پرداخت وجه توسط شما به حساب شاکی ادعای پرداخت وجه را مطرح نموده و با ضمن تقدیم لایحه فیش پرداخت شده را ضمیمه نمایید و نیاز به ثبت دادخواست نمی باشد
در مورد شد آخر سوال تا زمانیکه در مورد دعوای مطروحه علیه شما رسیدگی نشده دادخواست اعسار پذیرفته نمی شود

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر ادعای خواهان را بپذیرید در همان جلسه اول رای صادر میشود ،اما اگر آنرا نپذیرید ،ممکن است دادگاه تحقیقات بیشتری انجام دهد .
اگر اثبات شود که دوستتان مبلغی را بابت حساب شما به خواهان پرداخته است ،میتوانید به آن استناد کنید و آن مبلغ را از بدهیتان کسر کنید .
تقدیم دادخواست اعسار و تقسیط پس از صدور رای قطعی ممکن است .
موفق باشید