مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

سلام.بنده مستاجر بوده و در زمان مقرر خانه را تخلیه نموده ام.ولی صاحب خانه حاضر به پرداخت نصف پول پیش ما بابت خسارت وارد آمده به ساختمان نمیشود؟؟آیا ما میتوانیم بابت دیر کرد روزانه طبق قرارداد از وی شکایت کنیم و جریمه را بگیرم؟؟؟و آیا او میتواند بابت خسارت پول ما را ندهد؟؟؟و از ما شکایت کند؟؟؟؟چه کسی در این بین میتواندبرنده شود؟؟؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بوسیله اظهارنامه پول خودتان را مطالبه کنید و اگر نداد دادخواست بدهید او حق ندارد از مبلغ ودیعه بابت خسارت بردارد مگر با رضایت و مصالحه در غیر اینصورت باید او هم دادخواست خسارت بدهد و تعدی و تفریط شما و وجود خسارت و میزان آن را ثابت کند که در آن صورت اگر محکوم شدید باید پرداخت کنید