مشاوره حقوقی رایگان - جهت افزایش درصد

سلام بنده رزمنده دفاع مقدس هستم و دوبار مجروح شده ام یک بار در عملیات کربلای 8 دچار موج انفجار و آسیب دیده گی از

ناحیه سر و کمر و بار دوم در عملیات برون مرزی در خاک عراق در ضمن جانباز ی بنده احراز شده جهت افزایش درصد چه کار کنم در ضمن

به علت عدم دسترسی به مراکز درمانی حدودا شش ماه از مجروحیتم گذشته بود. بعد از پایان ماموریت و بر اثر جراحات و مشکلات

روحی و جسمی به بیمارستان محل زندگیم مراجعه کردم که تشخیص دادند مشکلاتم بر اثر موج انفجار و شیمیایی می باشد. ضمنا

در آن زمان هیچ جیزی به یادم نمی آمد.

پاسخ ها :

افزایش درصد جانبازی جانبازی