مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار شفاهی و بدون قرارداد بودن

با سلام.
بنده و یکی از همکاران بنده در اتحادیه صنفی از سال 93 مشغول به کار بوده ایم که در ماه آذر سال 97 با عوض شدن هیات مدیره جدید بدون اخطار قبلی و به صورت سلیقه ای اقدام به اخراج ما نموده اندکه وقتی سوال کردیم در جواب گفتند که قانون نظام صنفی انتخاب کارمند را برای ما ازاد گذاشته و مامی توانیم عدم نیاز شما را بزنیم لازم بذکر می باشده ما هیچگونه قراردادی با این اتحادیه ننوشته ایم و تا به این تاریخ به صورت شفاهی در آنجا مشغول کار بوده ایم و به استناد اداره بیمه تمام لیست بیمه برای ما رد شده است و رابطه ما با کارفرما کاملا بنا به استناد سابقه بیمه، حکم کتبی اخراج و فیش حقوقی مشهود می باشد. می خواستم بدونم آیا عدم قرارداد داشتن به ما کمکی میکند یا خیر و اینکه آیا تسویه عیدی و سنوات تا سال 96 در قرارداد کار تاثیری دارد لازم بذکر می باشد اخراج ما بدون پرداخت عیدی و سنوات سال 97 صورت گرفته است. با تشکر از شما

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با لیست بیمه و فیش های حقوق و ... رابطه کارگری قابل اثبات است شما می توانید از طریق دادخواست به اداره کار حق و حقوقات خود را از کارفرما مطالبه نمایید