مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام شوهر بنده عموی دارن ک فرزندی ندارد و یک فرزند از بهزیستی گرفتن و از بین برادر های تنی فقط همسر من هست و بقیه برادر ها فرزندی ندارن و عموی همسرم چندتا برادر زاده ناتنی دارن در صورت فوت ایشون امول ب چه صورت تقسیم میشه و اینکه فرزند خوانده ایشون اسمشون تو شناسنامه ایشون هست

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
فرزندخوانده وارث به حساب نمی آید ،اما در زمان صدور حکم فرزندخواندگی از متقاضی تعهد گرفته میشود که یک سوم یا نیمی از اموالش پس از وفات متعلق به فرزندخوانده باشد .
بقیه اموال یر اساس طبقات ارث بین ورثه تقسیم می شود.
موفق باشید