مشاوره حقوقی رایگان - استعلام از ثبت اسناد

با سلام و عرض ادب و احترام.
ما یک باغ روستایی داریم که بیش از 50 سال حد و حدود آن مشخص و فاقد سند است. فقط از برگه ها و قولنامه های بسیار قدیمی که قابل خواندن نیست و مشخص نیست مربوط به این جا هست یا نه موجود است. به تازگی باغ کنار ما نسبت به مقداری از ملک ما بدون سند و مدرک فقط با هوچی گری و بهانه واهی ادعای مالکیت دارد.
آیا می‌شود از ثبت درخواست نمود چنانچه ملک ما سابقه ثبت دارد ارائه کند و چگونه؟ آیا می‌شود برای این جا سند گرفت؟ متراژ زیر 1000 متر و چگونه میتوان بر ادعای واهی مدعی چیره شد؟
تشکر فراوان از پاسخ شما.

پاسخ ها :

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

بله به اداره ثبت مراجعه مشخصات و حدود و محل ملک خود را مدارک ارائه دهید.