مشاوره حقوقی رایگان - تامين دليل

من ميخواهم يه استعلام از ثبت اسناد بگيرم كه يه قطعه زمين كه تحت چه پلاكى ميباشد مثلا من يه قطعه زمين كه ٩هكتار هست تحت چه پلاكى ميباشد، كه در سال ١٣٤٢پلاك كوبى شده ،، ،،، ميخواستم بدونم كه شورا بايد چطورى نامه بنويسه، منظور منوط نامه از شورا براى ثبت و اسناد /////اخه يه بار شورا نامه زده و مسئول ثبت و اسناد به نامه گير داده.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اول اینکه باید در ملک صاحب سمت باشید .دوم اینکه از حقیر نخواهید برای شورا(مرجع قضایی) دیکته کنم.یاالله

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام هرچند زمین مذکور فاقد سند مالکیت رسمی است ولیکن سوابق آن در دفتر توزیع اظهارنامه ثبت اسناد محل موجود است.