مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث توسط اداره دارایی

با سلام .اینجانب قبلا یک واحد دفتر پیشخوان دولت داشتم که در مورد ارزش افزوده آن واحد با اداره دارایی اختلاف داشتیم. از میزانی که من کار کردم و اظهارنامه فرستادم بیشتر برای من بریدند. در این حین پدر من فوت کرد و یک مقدار سپرده در بانک داشت که بانک برای پرداخت آن انحصار وراثت و نامه از دارایی خواست. بعد از طی مراحل اداره دارایی برای بدهی من ایراد گرفت و در آخر با مسدود کردن سهم الارث من از آن سپرده نامه صادر شد. میخوام ببینم آیا این امر قانونی هست و دارایی میتواند و آیا راهی برای آزاد کردن سپرده هست یا نه؟ ممنون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب
طبق قانون تنها 15 روز فرصت دارید که از استعفای خود انصراف بدهید.

در صورتی که این مدت زمان سپری گردد و شما درخواست بازگشت به کار بدهید نیاز به موافقت کارفرما بوده و کارفرما میتواند با درخواست آنها مخالفت نماید ( هیچ الزامی در قانون وجود ندارد که کارفرما پس از گذشت 15 روز درخواست و فورجه شما را جهت بازگشت به کار بپذیرد )